2011. december 27., kedd

5. nap Utazás Rishikesbe

5. nap Aurobindó asram, és utazás Rishikeshbe.

Reggel elmentünk Gabival az Aurobindó asramba a belváros szélére - ez volt félóra metróút, ugyanis Delhi hivatalosan 18 milliós város nem hivatalosan inkább 25 millióan lakják  - orrmosót venni, mert szeretett volna hazahozni néhányat,ogy a kára és az útja megtérüljön.

Az asram jól felszerelt boltjában kaját is vásároltunk, és jót bezélgettünk út közben. 

Hazaérve 10 óra előtt már ott olt a busz értünk. Gyors csomagolást követően elindultunk a 240 km-re a Himalája lábànál fekvő Rishikeshbe, ami a jóga fővàrosa.  9 óra utazás után megcsodàlva ennek a sofőrnek is a fantasztkus reflexeit, amire komoly szükség volt, este 7- re értünk a Swami Rama Sadhaka Gramaba- ahol éppen áramszünet volt. Így előkészített fejlámpáinknak jó hasznàt vettük. 3 db 4 személyes kunyhóba kaptunk elhelyezést, és olyan szívből jövő vendéglátást, mintha hazajöttünk volna. 

Az asramról még hosszabban fogok majd írni, mert megérdemlik, most csak annyit, hogy a jógikus napi életvitelbe csöppenve, napi 3-szori étkezést élvezve elkezdtünk feltöltődni a Pahargandzs után.  Itt értették és értékelték spirituális utazásunk állomásait.

Szívből jövő figyelmességük, amivel külön programot állítottak össze nekünk fantasztikus tanárokkal nagyon jól esett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése